Nejnovější recenze ze sekce Tlakové hrnce
Co jsme očekávali, to spňuje.
- Hezký design, jednoduchá obsluha.
- dobra cena
Divné snižování tlaku páry
Předchůdce tohoto hrnce (jiné značky) mi jednoho nevlídného odpoledne zdemoloval digestoř a tak jsem sáhl po tomto. Nemohu si jej vynachválit. Nastavování tlaku je opravdu fajn. Po každém použití je dobré tlakový ventil rozebrat a umýt. A v tom případě zřejmě ztratíte minimálně jednu ze silikonových krytek, které jsou tam tři a bez nich ten "tlakáč" nefunguje. Škoda že nejsou náhradní již součástí balení, protože se vám to stane tuty o víkendu.
Super
- Mám zkušenost s jeho větší verzí, takže vše v pohodě
- I starší člověk ho zvládne zavřít jednou rukou
Vše ok.
Spokojenost a rychlost vyřízení objednávky
Ještě jsem ho nevyzkoušela, ale je moc pěkný.
- Snadné ovládání a údržba
- Úspora času při vaření
- ješte nemam vyzkoušeno
- kvalita
Jednoduché a přehledné ovládání.
- Firma Fissler je moje oblíbená značka pro nádobí.
- Ok
- Jednoduche ovladani
V pořádku, funguje, před prvním použitím je vhodné namazat těsnění olejem.
- krásné, ušlechtilé provedení, broušený povrch uvnitř, hrnce vypadají velmi kvalitně, zároveň nejsou příliš těžké
- s uzavíracím mechanismem se velmi snadno manipuluje,
- velmi podrobný návod
- víko pro tlakové vaření nemá úplně dobře řešené úchytky pro uchopení a přenášení horkého víka, je třeba používat rukavice a být opatrný
Zatím mám jen krátce a vyzkoušela jsem jen jednou, ale při použití jsem neshledala žádné problémy, a zdá se tedy, že výrobek je kvalitní a bude dobře sloužit.
- Skleněná poklice navíc
- Poklice se musí zvedat za červený středový kruh jednou rukou a je docela těžká. Pro drobnější dámskou ruku může být problém ji uzvednout
- Není napařovací vložka ani jiné vnitřní příslušenství
Hrnec splňuje očekávání, poměr cena/výkon v tomto konkrétním případě byl vyhovující (cena v prodejně byla totiž velmi výrazně nižší, než výrobcem doporučovaná).
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »