Nejnovější recenze ze sekce Tlakové hrnce
ok
Banquet Allegro 5l s extra skleněnou poklicí
Přidáno: 21. prosince 2023
(naposledy upraveno 21. prosince 2023)
Zakoupeno v 4home.cz
Produkt znám,zakoupen jako dárek.
je to dárek tak zatím nevím
Vařil jsem v něm dvakrát,Zatím vše OK.
- Využit zatím jen jednou, funguje dobře.
těsní, dobrá velikost
- jsem naprosto spokojena
snadná manipulace,bytelná a bezpečná poklice,vaří se v něm perfektně.Mohu doporučit,
Hrnec je vysoký, hodí se i na menší plotýnku. Ovšem zavírání jsem zvyklý na masivní poklici, tato je z ohebného plechu a tlakem páky se hrnec vlastně uzavře. Pochybuji, že víko vydrží při tomto ohýbání dlouho. Písty na únik páry jsou drobného plastu, to také vyvolává pochybnosti jak dlouho to bude funkční i s nějakou malou pružinou uvnitř. Pro starého člověka je tento hrnec asi úplně nevhodný, protože uzavření víka vyžaduje velkou sílu. Zároveň, kdo spěchá a chce rychle vypustit páru, tak raději azbestovou rukavici
Banquet Grande Red belly 5 l
Přidáno: 12. prosince 2023
(naposledy upraveno 12. prosince 2023)
Zakoupeno v MALL.CZ
- Vše ok
Zboží dorazilo v krátké době od objednání, nicméně i přes dobře zabalenou krabici,byla na třech mistech protržená
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy. Velice nás mrzí, že během přepravy bylo balení poškozeno. V případě komplikací se na nás obraťte.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
po objednání rychlé a bezproblémové doručení
S tlakovým hrncem nemám zkušenosti. Je to dárek, ale vzhledem ke kvalitě nádobí KOLIMAX. jsem si vybrala tuto značku. Dcerám i sobě jsem kupovala už sady nádobí i pánve a naprostá spokojenost za dobrou cenu.
Žádné novoty a hlouposti. Klasický bajonetový uzávěr a 5 bezpečnostních prvků. Takové věci vydrží desetiletí.
- rychlé vyřízení
Výborný produkt a cena.
Berlingerhaus Turbo 6L
Registrovaný uživatel
Přidáno: 4. prosince 2023
(naposledy upraveno 4. prosince 2023)
- V Peny za 500 Kč
- Regulační ventil k ničemu.
- Odvzdušňovací ventil stále odvzdušňuje
- Víko těžké a špatně se myje
Pro mne nevyhovující.Budu jej dávat k popelnici.Ať si ho užije někdo jiný.
- kvalita materiálu
Zatím super, ideální na věci, které trvají při normální vaření podstatně déle. Vyzkoušeny velké fazole (becoky) a vepřové koleno. Vše skvěle uvařeno a za 1/4 času než při klasickém vaření. Údržba také bezproblémová a hlavně se dá použít na všechny typy varných desek.
- systém zavírání
- jednoduché mytí
- dva režimy tlaku
- solidní zpracování
- dvě velikosti v balení
- jedno víko
Používaný často a funguje stále bezvadně. Náš oblíbený tlakový hrnec, který všude doporučuji.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Funguje velmi dobře, zdá se že dokonce bez gumy, ale poklička je z tenkého ale pružného plechu a eliptické uspořádání připomíná trochu maďarské kukty. Je to trochu nepraktické jak na používání, tak na úržbu.