Nejnovější recenze ze sekce Tlakové hrnce
manipulace s hrncem je docela špatná při otevření horkého pokrmu může dojít k opaření
Co jsem potřeboval, to mám
Výborná cena, velikost, guláš je uvařený do měkka, naprostá spokojenost
je pěkný, ještě nevyužitý, bude to dárek
- Funguje bez problému.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Zatím funguje jak má.
- Nevím o žádné.
Čas ukáže jak kvalitní výrobek to je.
Produkt mi byl doporučen a je to dárek k Vánocům
- super
Tescoma Ultima 6l
Přidáno: 9. listopadu 2023
(naposledy upraveno 9. listopadu 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
- Rychlé vaření 2 druhu jídel
- Možnost mytí v myčce
- Přijatelná cena
- Vůbec nic
Skvělý a rychlý pomocník. Nezabírá moc prostoru, díky sklopným rukojetí. Velice účinná minutka.
Za mně veliká spokojenost.
Byl to dárek.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- vaření na páře, otevírání hrnce po uvaření je jednoduché, velká spokojenost
zatím žádná
- Nahazu do hrnce co mam rad,zavru hrnec ,dam na sporak a za 1/2hodiny je obed.
- Velikost hrnce-jsme 2 a nam vyhovuje.
- Sporak je stale cisty,nic neutece.
- Nebudu nikomu radit,tak hloupi muzu byt jenom ja.Novy hrnec jsem vyvaril cistou vodou-kolecko natocene na maso, pak jsem vypustil paru,umyl a dal varit kureci stehna. za 1/2 hodiny maso syrove, za dalsich 15 minut maso tuhe, az pak jsem si vsiml,ze mam kolecko otocene na vypousteni pary,takze jsem varil bez tlaku. Pak jsem kolecko nastavil na maso a za 10 minut se maso rozsýpalo.
- Asi jeto navykove, uz se tesim na dalsi vareni v tlakaci a v obycejnych hrncich se me uz nejak nechce varit.
- Jidlo z tlakace je chutnejsi a kdyz se da pod maso trochu zeleniny,tak se rozvari a nemusi se stava dale zahustovat.
- Z hrnce mam ohromnou radost a jsem spokojen .Jen pripominam ze nejsem zadny vynikajici kuchar a varim jen abychom nezahynuly hlady.
Chtěla jsem malý, pouze 4l. Jsem velmi spokojená, jednoduchá manipulace. Moc doporučuji.
- Tlakovy hrnec netesni a sel do kose!!!!!Nez se hadat a ztracet cas s Reklamaci!!!!!!!Nikdy u Vas uz nic!!!!!
- Oproti hrnci co jsme měli předtím (víko se strkalo dovnitř a zavíralo přes páku) podstatně pohodlnější systém zavírání otevírání hrnce.2 stupně regulace tlaku,indikátor tlaku,tlakový ventil se shora na víku a v případě ucpání ještě zboku víka výřez pro těsnění aby mělo v případě většího než povoleného tlaku kam uhnout. Plast na víku i uších hrnce působí bytelně,kvalitně Za sebe můžu doporučit
- špatně opracovaný vnitřek nádoby hrnce
rychlé vaření, super hrnec
- Hrnec je kvalitní, plně funkční, jeho použitelný obsah odpovídá 3,5 litrů přesně jak uvádí výrobce.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »